Kuntotarkastus asuntokaupan yhteydessä

Kuntotarkastuksen hinta on 990 € ja sen suorittaa korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusmestari. Haastavissa kohteissa voimme lisäpalveluna tarjota LVI-asiantuntiajan konsultaation tai vaikka valmiit suunnitelmat kunnostustöille. Lue lisää tai ota yhteyttä.

Taloyhtiön kuntoarvio ja
pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelma (PTS)

Taloyhtiön tulee laatia PTS joka tapauksessa ja päivittää sitä säännöllisesti. Kun kuntoarvio ja PTS ovat ammattilaisen tekemiä saadaan niistä luotettavat työkalut, joiden avulla remonttitarpeet voidaan ennakoida ja asukkaiden viihtyvyys sekä asuntojen kunto säilyvät erinomaisena. Lue lisää tai ota yhteyttä.

Lämpökuvaus

Lue lisää tai ota yhteyttä.

Osakasremontin valvonta

Taloyhtiöllä on oikeus valvoa, että osakkaan suorittama tai teettämä remontti tehdään hyvän rakennustavan mukaisesti taloyhtiötä vahingoittamatta ja taloyhtiön sääntöjä noudattaen. Käytännössä osakkaan kunnossapito- tai muutostyöilmoituksen saatuaan isännöitsijän ja hallituksen tulee päättää, kuinka valvonta suoritetaan.  Lue lisää tai ota yhteyttä.

Valvonta ja työnjohto omakotitalorakentajalle

Rakennuslupaa edellyttävässä työssä on oltava nimettynä vastaava työnjohtaja. Parhaimmillaan vastaava työnjohtaja on rakentajan apuna rakentamisen sääntöviidakossa jo suunnitteluvaiheesta talon valmistumiseen saakka.  Lue lisää tai ota yhteyttä.