Taloyhtiön kuntoarvio ja
pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelma (PTS)

Taloyhtiön kuntoarviossa selvitetään kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien nykytila ja tekninen käyttöikä korjaustarpeiden määrittämiseksi.

Kuntoarvio on ammattilaisten suorittama aistinvarainen ja rakenteita rikkomaton katselmus. Kuntoarvion pohjalta voidaan suositella tehtäväksi myös tarkempia tutkimuksia, esimerkiksi mikrobinäytteitä, jotka lähetetään laboratorioon analysoitavaksi.

OJ Housen suorittaessa tarkastuksen, siihen kuuluu aina seuraavat kohteet: perustukset, julkisivu, vesikatto, sekä ala- ja yläpohja. Lisäksi tarkastamme huoneistojen yhteisen talotekniikan. Kuntoarvion yhteydessä laadimme myös kuntoarvioraportin ja sen perusteella 5 tai 10 vuoden pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS).

Taloyhtiön tulee laatia PTS joka tapauksessa ja päivittää sitä säännöllisesti. Kun kuntoarvio ja PTS ovat ammattilaisen tekemiä saadaan niistä luotettavat työkalut, joiden avulla remonttitarpeet voidaan ennakoida ja asukkaiden viihtyvyys sekä asuntojen kunto säilyvät erinomaisena. Asunto on monelle elämän suurimpia sijoituksia ja suunnitelmallisesti tehty kunnossapito auttaa omaisuuden arvon säilyttämisessä.

Tarjoamme kiinteistöjen kuntoarviot nopeasti ja ymmärrettävästi. Mikäli tarvitset lisätietoja tai haluat tarjouksen jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai soita meille +358 45 349 0394