Laadukkaasti toteutettu valvonta tuo tilaajalle mielenrauhan.

Mikäli tarvitset lisätietoja, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai soita meille +358 45 349 0394

Osakasremontin valvonta

Taloyhtiöllä on oikeus valvoa, että osakkaan suorittama tai teettämä remontti tehdään hyvän rakennustavan mukaisesti taloyhtiötä vahingoittamatta ja taloyhtiön sääntöjä noudattaen. Käytännössä osakkaan kunnossapito- tai muutostyöilmoituksen saatuaan isännöitsijän ja hallituksen tulee päättää, kuinka valvonta suoritetaan. Osakkaan hankkiessa valvojan suorittamalleen tai teettämälleen remontille on usein tarkoituksenmukaista, että sama valvoja toimii myös taloyhtiön valvojana. Ellei taloyhtiöllä ole perusteltua syytä vaatia toista valvojaa.

Kun remontti teetetään ulkopuolisella tekijällä suosittelemme, että valvoja ei ole työnsuorittajan palkkaama, vaan selkeästi ulkopuolinen joka varmistaa osakkaan ja taloyhtiön edun toteutumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

OJ House laatii remontin valmistuttua valokuvallisen valvontaraportin jossa työvaiheet, valvontakäyntien määrät sekä havaitut asiat on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi.

Valvonta ja työnjohto omakotitalorakentajalle

Rakennuslupaa edellyttävässä työssä on oltava nimettynä vastaava työnjohtaja. Parhaimmillaan vastaava työnjohtaja on rakentajan apuna rakentamisen sääntöviidakossa jo suunnitteluvaiheesta talon valmistumiseen saakka.

Työnjohtaja varmistaa, että työmaalla noudatetaan lakeja ja määräyksiä. Työnjohtajan tehtäviin kuuluu valvoa, että työt tehdään rakennusteknisesti oikein. Lisäksi OJ Housella vastaava työnjohtajamme ottaa vastuun, että rakentajan kanssa sovitut kustannus-, aikataulu- ja laatutavoitteet täyttyvät. Yksityishenkilön toteuttama omakotitalon rakentaminen on iso taloudellinen panostus johon OJ Housen laadukkaasti toteutettu valvonta tuo tilaajalle mielenrauhan.

On hyvä huomioida että vastaavan työnjohtajan ei tule olla taloudellisesti sitoutunut hankkeen muihin osapuoliin.

Kauttamme saat valvojan ja rakennusmestarin palveluita myös isommille rakennusprojekteille tai pienemmille hankkeille. Mikäli tarvitset lisätietoja tai haluat tarjouksen, jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai soita meille +358 45 349 0394

Yritys

Helppous ja luotettavuus kuvaavat yhteistyötä kanssamme. Tavoitteenamme on tuoda kumppaneillemme turvallisuutta ja varmuutta rakennusteknisen osaamisemme avulla. Kaikki toimintamme on läpinäkyvää ja raportointi selkeää ja ymmärrettävää.

Lisää Meistä

Osoite

Mirjantie 15
01400, Vantaa
SUOMI

Y-tunnus: 3202111-3